Ngada

Lama tak pakai hood dekat kemere. Duk stalk gambar orang berjalan-jalan bawak kemere letak hood, nampak hebatlah pula. Nampak lens jadi macam besau sikit. Nampak gagah. Haaa. Nantilah. Next time pasang! Yosh!

Beg kemere ni pun kena tukar nih. Over sangat multipurpose nya, dari time belajar dulu guna nak bawak buku, dah kerja isi fail, amek gambar pulak isi kemere. Belum campur isi kain pelikat lagi. Dah uzur sangat ni. Berapa tahun dah pun. Ok, nanti masuk gaji tukar! Yosh!

Oh kasut adidas putih aku ni pun, lagi satu. Dah obsolete. 6 tahun sepasang ni ja tak bertukar-tukar boleh jadi satu pencapaian yang baik. Tapi sampai bila? Ok nanti 3rd gaji, tukar! Yosh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: