Amirul + Asiah | Ipoh

Advertisements

fd

100,000km service.

Nizam|Izmira

Originally posted on kamuselektrik:
kamuselektrik View original post

Berbasikal kembali

Berbasikal kembali, a photo by kamuscasio on Flickr. Dah lama dah..

Tun

Dapat bersalam dengan Tun adalah pengalaman paling buat hati terharu. Such a great man!

Ngada

Lama tak pakai hood dekat kemere. Duk stalk gambar orang berjalan-jalan bawak kemere letak hood, nampak hebatlah pula. Nampak lens jadi macam besau sikit. Nampak gagah. Haaa. Nantilah. Next time pasang! Yosh! Beg kemere ni pun kena tukar nih. Over sangat multipurpose nya, dari time belajar dulu guna nak bawak buku, dah kerja isi fail, amek gambar pulak isi kemere. Belum campur isi kain…

man

Ini man. Ni gambar masa pergi makan kat gerai ayam penyet feveret man kat shahalam. Kebetulan lampu kalimantang dari gerai haritu lawa, tambah pulak lampu kereta lalu lalang pun lawa, jadi lighting malam tu lawa man pun nampak hensem sikit. Kesimpulannya, saya suka prime lens.

Bermalasan

Rasa macam dah lama tak tido petang.